Rukomet je u modi

  • 16/04/2022
  • admin
  • Vijesti
  • 0
  • 400 Views

Rukomet je u modi
Iza nas je 25 najljepših rukometnih utakmica, na kojima je 300 učesnika, odnosno učenika pokazalo talenat, volju i želju za treniranje i igranjem rukometa.
Bema rukometna liga dugo i pažljivo je pripremana, kako bi ovog proljeća zasijala najljepšim sjajem.
Na parketu dvorane Borik, tamo gdje su statsavala neka od najvećih rukometnih imena ovog sporta od kada on postoji, takmičilo se 10 banjalučkih osnovnih škola, pod budnim okom svojih nastavnika.
Podijelili smo 750 majica i markera sa logotipima sponzora Lige, ali i 80 lopti kako bi svi takmičari, ali i mnogi drugi u narednom periodu, učili tehniku rukometne igre i sljedeće sezone pokazali još više umijeća.
Organizovano je 10 posjeta školamai održano je 120 treninga.
Da bi 1.500 navijača u “Boriku” i više od 5.000 putem YouTube kanala uživalo u bavurama mladih nada banjalučkog rukometa, zaduženo je bilo 10 neumorni sudija i zapisničara.
Naravno, ništa od ovoga Rukometni klub Borac m:tel ne bi mogao organizovati bez svesrdne podrške Kabineta predsjednika Republike Srpske, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Grada Banjaluka, ali i Rukometnog saveza regije Banjaluka i Rukometnog Saveza Republike Srpske. Generalni sponzor lige TO Bema i čak
15 sponzora turnira, prepoznali su značaj i pomogli nam da sve prođe čak i iznad očekivanja. Veliko hvala dugujemo rukovodstvu SC Borik i njuhovim radnicima koji su nam bili stalna podrška.
O svemu tome svjedoči 500 fotografija, dva sata snimljenog video materjala, 18 sati direktnog prenosa.
Najbolji su nagrađeni vrijednim nagradama, a najsretniji pratioci na društvenim mrežama, takođe, su nagrađeni.
Ako ste propustili neki od detalja ove veličanstvene lige, sve informacije možete pronaći na više od 100 objava na društvenim mrežama, web sajtu https://bema-liga.com ili u više od 50 objava u medijima.
Do sljedeće banjalučke rukometne lige nastavite trenirati… vidimo se opet!
Rukomet je u modi!

Share: